Primer curs de robòtica

Posted on | Julio 7, 2009 |

Durant el juliol s’oferirà el primer curs d’iniciació a la robòtica per a joves. Es farà servir el Lego Mindstorms i es tracta d’un joc de robòtica per a nens fabricat per l’empresa Lego, el qual posseeix elements bàsics de les teories robòtiques, com la unió de peces i la programació d’accions, en forma interactiva.


Objectius

Estimular la creativitat i la innovació en joves de 12 a 16 anys. A través d’experiències i aplicacions pràctiques. El taller pretén introduir als joves en el disseny, construcció i programació de robots, utilitzant els materials avançats de Lego:

  • microcontroladors
  • sensors de contacte i de llum
  • motors, entre altres.

A més de conèixer la teoria i la pràctica de la robòtica bàsica, crea l’ambient per a que els participants puguin desenvolupar de forma lúdica habilitats de treball col•laboratiu i de comunicació, així com, aprendre a fer servir la informació necessària per a poder trobar solucions als projectes que es proposin.


Dates i lloc

Solsona, del 15 de juliol al 6 d’agost.

Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

Video del seu funcionament

<video>http://www.youtube.com/watch?v=hyB4gbsSdYQ</video>


Comparteix i disfruta:
  • Print this article!
  • del.icio.us
  • Twitter

Comments

Comments are closed.

  • Pàgines