Vam estar a la reunió de l’Hispalab

Posted on | Julio 21, 2009 |

El 10 de juliol vam presentar el nostre projecte en el marc de la Hispalab, la reunió de 20 Living Labs de tot l’Estat espanyol. La reunió es va fer al Citilab de Cornellà.

La constitució d’Hispalab es veu en gran part com un revulsiu a la crisi en clau d’innovació i a l’hora com una gran oportunitat de futur pel país, on els Living Labs poden obrir la innovació a un ventall de institucions i col·lectius molt mes amplis que els models d’innovació fins ara dominants, i basats exclusivament en l’anomenada Triple Helix, universitats, adminstració publica i gran empreses.

La reunió va comptar amb la participació tant del Govern espanyol, amb la figura de la subdirectora de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Maria José Barragán, com del català , amb Ignasi Bonet, director de programes de Living labs de la STSI.

Comparteix i disfruta:
  • Print this article!
  • del.icio.us
  • Twitter

Comments

Comments are closed.

  • Pàgines